Caribische en Afrikaanse
vlees- en visproducten

OrangeTop is producent, exporteur, groothandel en distributeur van Caribische en Afrikaanse vlees– en visproducten.

Caribisch

Ontdek onze Caribische vlees- en visproducten

Afrikaans

Bekijk onze Afrikaanse vleesproducten

Overig

Ontdek ons assortiment vlees- en visproducten

Caribische Vlees- en Visproducten

voor Surinaamse en Antiliaanse Toko’s

Caribisch Rundvlees

Orangetop Zoutvlees

ORANGETOP Zoutvlees is het bekendste en originele Caribbisch Zoutvlees dat in Nederland wordt aangeboden in het etnisch kanaal. In het Surinaams wordt dit Sowtu Metie en in het Antilliaans Carnisa genoemd. Zoutvlees is het bekendste en populairste Caribisch vleesproduct.

ORANGETOP Zoutvlees wordt bereid middels een efficiënt productieproces waarbij het vlees een speciale zoutings- en rijpingsproces ondergaat, hetgeen resulteert in een vlees van topkwaliteit en daardoor lekker mals is bij het koken.

ORANGETOP maakt voor haar vlees enkel gebruik van geselecteerde jonge stieren. ORANGETOP Zoutvlees is verkrijgbaar in emmers van 12.5kg, 2kg, 1kg en in vacuüm pakjes van ± 350 gram

Caribisch Varkensvlees

Orangetop Varkensstaart

ORANGETOP Varkensstaart is het bekendste Caribisch Varkensstaart product dat in Nederland wordt aangeboden in het etnisch kanaal. In het Antilliaans Rabu genoemd. Varkensstaart is een bekend en populair vleesproduct.

ORANGETOP Varkensstaart wordt bereid middels een efficiënt productieproces waarbij de varkensstaart een speciale zoutings- en rijpingsproces ondergaat, hetgeen resulteert in een varkensstaart van topkwaliteit. ORANGETOP maakt voor haar varkensstaart enkel gebruik van geselecteerde varkens.

ORANGETOP Varkensstaart is verkrijgbaar in emmers van 12.5kg, 2kg, 1kg en in vacuüm pakjes van ± 350 gram.

Caribische Kip

Orangetop Kipvleugel

ORANGETOP Kipvleugel is kwalitatief een hoogwaardig vleesproduct dat door OrangeTop in Nederland nn het etnisch kanaal wordt aangeboden. OrangeTop Kipvleugel wordt op een ambachtelijke manier bereid en vervolgens in rookkasten gerookt waardoor het vlees een mooi goudbruine kleur en een unieke rokerige smaak krijgt.

ORANGETOP Kipvleugel is kwalitatief een hoogwaardig vleesproduct dat door OrangeTop in Nederland in het etnisch kanaal wordt aangeboden.

OrangeTop Kipvleugel wordt op een ambachtelijke manier bereid en vervolgens in rookkasten gerookt waardoor het vlees een mooi goudbruine kleur en een unieke rokerige smaak krijgt.

Orangetop Kipbout

ORANGETOP Kipbout is kwalitatief een hoogwaardig vleesproduct dat door OrangeTop in Nederland in het etnisch kanaal wordt aangeboden.

OrangeTop Kipbout wordt op een ambachtelijke manier bereid en vervolgens in rookkasten gerookt waardoor het vlees een mooi goudbruine kleur en een unieke rokerige smaak krijgt.

ORANGETOP Kipbout is verkrijgbaar in vacuum pak met variabele gewichten.

 

Orangetop Kipdij

ORANGETOP Kipdij is kwalitatief een hoogwaardig vleesproduct dat door OrangeTop in Nederland in het etnisch kanaal wordt aangeboden.

OrangeTop Kipdij wordt op een ambachtelijke manier bereid en vervolgens in rookkasten gerookt waardoor het vlees een mooi goudbruine kleur en een unieke rokerige smaak krijgt.

ORANGETOP Kipdij is verkrijgbaar in vacuum pakje met variabele gewichten.

 

Caribische Vis

Orangetop Bakkeljauw Filet

ORANGETOP Bakkeljauw Filet 10kg is een kwaltitatief hoogwaardig bakkeljauw dat door OrangeTop in Nederland in het etnisch kanaal wordt aangeboden. OrangeTop levert dit grootschalig aan de horeca zaken in Nederland.

ORANGETOP Bakkeljauw Filet heeft bevat weinig vocht waardoor de kwaliteit en smaak van de bakkeljauw beter is.

ORANGETOP Bakkeljauw Filet is verkrijgbaar in dozen van 10kg (2x5kg).

 

Afrikaanse Vleesproducten

voor Afrikaanse Toko’s en etnische supermarkten

Meaty Cow Skin (Mask)

Meaty Cow Skin is, letterlijk vertaald, vlezige koeienhuid en is geschikt voor o.a. stoofpotten en soepen.

 

Cow Tripes

 

 

Geitenvlees

Geitenvlees is het meest gegeten vlees. Het is vooral in Afrika erg gewild.

Geitenvlees kan gebruikt worden in o.a. soepen en stoofpotten.

Geitenvlees is mager vlees met een hoge voedingswaarde.  

 

Koeienpoten

Koeienpoten worden met name gebruikt voor het maken van boullion, soepen en stoofschotels. Het heeft niet veel vlees maar als het langzaam wordt gestoofd wordt de koienpoot zachter en kan het vlees gesepareerd worden van het bot.

 

 

Overige Vleesproducten

Subtitel hier

Orangetop vleesproducten

  • Runderpezen
  • Blokjes vlees ongekruid/gekruid
  • Reepjes vlees ongekruid/gekruid

Over Orangetop

OrangeTop is producent, exporteur, groothandel en distributeur van Caribbische- en Afrikaanse vlees- en visproducten.

In Nederland is OrangeTop de marktleider voor de Caribbische vlees- en vis producten. In Nederland worden na genoeg alle belangrijke Surinaams/Chineze toko’s beleverd.

Daarnaast exporteert OrangeTop haar Caribbische producten naar vele bestemmingen over de gehele wereld o.a. naar de Caribbean, Mexico, Panama, West Afrika, Bahrein.

OrangeTopdistribueert haar Afrikaanse producten ook in Nederland maar het overgrote deel wordt geëxporteerd naar Europa, Engeland en de Scandinavische landen.

Neem contact op